ESPA
<
Blog

Επώνυμα ρολόγια: Κερδίστε άμεσα μετρητά χωρίς περιττές διαδικασίες.

Στην STAR CREDIT, επώνυμα ρολόγια ενεχυριάζονται ή αγοράζονται ως κόσμημα και όχι μόνο με την τιμή του χρυσού. Σε ένα διακριτικό και εχέμυθο περιβάλλον προσφέρουμε λύσεις απολύτως συμφέρουσες για εσάς που χρειάζεστε άμεσα μετρητά.
Το ενεχυροδανειστήριο λειτουργεί με επίσημη κρατική άδεια και τηρεί όλες τις διαδικασίες σε κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται.
Σε εμάς θα βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς και με απόλυτη διαφάνεια και ειλικρίνεια σας προτείνουμε λύσεις για όλα τα αντικείμενα που δίνονται προς ενεχυρίαση τα οποία φυλάσσονται με ασφάλεια σε τραπεζική θυρίδα. Γνωρίζουμε την αγορά της υψηλής ωρολογοποιίας όσο κανείς άλλος και μπορούμε να σας εγγυηθούμε την καλύτερη τιμή σύμφωνα με την πραγματική αξία μεταπώλησης του ρολογιού σας. Τα Δεκάδες χιλιάδες συμβόλαια ενεχυρίασης ή αγοράς αποτελούν από μονά τους εγγύηση και δείχνουν την εμπιστοσύνη της αγοράς στο πρόσωπο μας.

ενεχυρίσαση επώνυμων ρολογιών

Η διαδικασία αγοράς ή ενεχυρίασης για επώνυμα ρολόγια

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε το επώνυμο ρολόι σας, μαζί με κάποιο έγγραφο ταυτότητας και το εκπαιδευμένο μας προσωπικό, με την πολυετή εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση θα κάνει την εκτίμησή του.

Στην συνέχεια αφού εκτιμηθεί το ρολόι σας ως σύνολο.
Επιπλέον, μέσα από έναν φιλικό διάλογο με απώτερο σκοπό το συλλογικό συμφέρον θα συμφωνήσουμε για το ποσό που θα μπορέσετε να αποκτήσετε.

Εσείς ανά πάσα στιγμή θα έχετε το δικαίωμα να εξαγοράσετε τα τιμαλφή σας κατά τη διάρκεια της σύμβαση παροχής υπηρεσιών από εμάς. Η σύμβαση είναι για δύο, τρείς ή έξι μήνες, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Στην αγορά χρυσού η σύμβαση ενεχύρου αποτελεί μία σύμβαση εμπράγματης ασφάλειας για τα αντικείμενα που θέλετε να ενεχυριάσετε.

Κάτι αντίστοιχο με την υποθήκη για τα ακίνητα. Η σύμβαση αυτή δημιουργείται για να εξασφαλισθεί ο δανειστής καθώς και ο δανειζόμενος.

Η διαδικασία αυτή σε καμιά των περιπτώσεων δεν αφορά δάνειο επομένως δεν υπόκεισθε σε πιστωτικό έλεγχο, χωρίς ενοχλητικές ερωτήσεις, χωρίς ταλαιπωρία και έχετε άμεσα τα χρήματα στο χέρι σας την ίδια μέρα, σε 10 κιόλας λεπτά από την αίτησή σας. Με αυτόν τον τρόπο είστε διπλά κερδισμένοι.

Ελάτε για εκτίμηση και άμεσα μετρητά για επώνυμα ρολόγια:

ROLEX, PATEK PHILIPPE, CARTIER, BVLGARI, CHOPARD, PANERAI , PIAGET, AUDEMARS PIGUET, FRANK MULLER, JAEGER LECOULTRE, VACHERON CONSTANTIN, GIRARD PERREGAUX και άλλα ρολόγια πολλών άλλων οίκων, Αδιάβροχα ρολόγια ανδρικά, γυναικεία, unisex, παιδικά, Ρολόγια Q&Q, Ρολόγια Visetti, Ρολόγια WATCH ME, Ρολόγια FESTINA

 

Παράγοντες που επηρεάζουν την αξία του επώνυμου ρολογιού σας:

· Η χρονιά παραγωγής.

· Το βάρος, το μέγεθος και το μέταλλο.

· Η μάρκα αλλά και η ζήτηση της, στην αγορά.

· Ο μηχανισμός και η πολυπλοκότητά του.

· Αν είναι καινούργιο ή μεταχειρισμένο.

· Η πιθανή φθορά.

· Η ύπαρξη του κουτιού, των εγγράφων και της εγγύησης του.

Σε περίπτωση μεγάλης αξίας ρολόι η ανωτέρω εκτίμηση μπορεί να γίνει, κατόπιν ειδικής συμφωνίας, στο χώρο επιλογής του πελάτη, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται παραπάνω.

Δωρεάν εκτίμηση με ακρίβεια, εχεμύθεια & ασφάλεια.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κλείστε ραντεβού στον δικό σας χώρο ακόμα και Σαββατοκύριακα ή δοκιμάστε την εφαρμογή μας για μια εκτίμηση κατά προσέγγιση.