ESPA
<
Blog

Αποκτήστε άμεσα μετρητά από τα χρυσαφικά σας κοσμήματα!

December 29, 2017

Επώνυμα χρυσαφικά και πολύτιμες πέτρες αγοράζονται ως κόσμημα και όχι απλώς με την τιμή του χρυσού. Στο ενεχυροδανειστήριό μας,  STAR CREDIT,  η τιμή του χρυσού είναι αναρτημένη σε εμφανές σημείο ώστε να εξασφαλίζεται με σαφήνεια, εγγυρότητα, ασφάλεια και εχεμύθια ο έλεγχος κάθε συναλλαγής, ενεχυρίασης είτε αγοράς. Αυτή η επιλογή είναι σκόπιμη εφόσον δεν έχουμε σκοπό να επωφεληθούμε από την τιμή του χρυσού, αλλά να μετρήσουμε το τιμαλφές και να δώσουμε απλώς μια τιμή με βάση το βάρος της σε χρυσό.

Σε περίπτωση  που επιθυμείτε να ενεχυριάσετε ή να πωλήσετε τα χρυσαφικά σας, ασημένια ή πλατινένια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε τα χρυσαφικά σας στον χώρο μας, μαζί με κάποιο έγγραφο ταυτότητας.  Το έμπειρο προσωπικό μας με την  πολυετή εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας θα κάνει την εκτίμηση ΔΩΡΕΑΝ.  Στην συνέχεια, αφού εκτιμηθεί το κόσμημα ή το πολύτιμο για σας αντικείμενο ως σύνολο, σας προτείνεται μια τιμή πολύ υψηλότερη από την τιμή του χρυσού. Τέλος θα συμφωνηθεί από κοινού το ύψος που είστε διατεθειμένοι να αποκομίσετε για τα κοσμήματά σας. Εσείς βέβαια, έχετε την δυνατότητα ανα πάσα στιγμή να εξαγοράσετε πίσω τα τιμαλφή σας κατά την διάρκεια της σύμβαση παροχής υπηρεσιών από εμάς, η οποία μπορέι να διαρκέσει δύο, τρείς ή έξι μήνες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Φυσικά η παραπάνω διαδικασία δεν αφορά δάνειο και για αυτό δεν υπόκεισθε σε πιστωτικό έλεγχο, χωρίς ενοχλητικές ερωτήσεις, χωρίς ταλαιπωρία, δίνοντας σας τα χρήματά σας μέσα σε 10 λεπτά μετά από την  αίτησή σας. Στην περίπτωση της ενεχυρίασης δεν χρειάζεται κανένας λόγος ανησυχίας για την ασφάλεια των αντικειμένων σας, καθώς αυτά φυλάσσονται σε θυρίδες μεγάλως τραπεζών.

Τα κοσμήματά σας (χρυσά / ασημένια / με πολύτιμους λίθους) είναι μια επένδυση που μπορεί να γίνει κερδοφόρα μετά από την αγορά τους. Όταν εσείς μετά από καιρό θα έχετε βαρεθεί να φοράτε τα ίδια κοσμήματα ή μπορεί να μη είναι πια στη μόδα ή ακόμα και να μην θέλετε να τα μεταποιήσετε – δίοτι αυτή η λύση είναι ακριβή-  αντί να τα κρατάτε κλεισμένα μέσα σε ένα συρτάρι, μπορείτε κάπου να τα πουλήσετε. Αυτή είναι μια έξυπνη  και κερδοφόρα λύση, καθώς με αυτήν την επιλογή θα κερδίσετε γρήγορα χρήματα, και μάλιστα, με την τιμή του χρυσού να βρίσκεται στα ύψη λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και κυρίως της Ελλάδας.

Στην STAR CREDIT  μέσω της  αγοράς χρυσού, μπορείτε να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα ή τα καινούργια σας κοσμήματα, που δεν τα χρειάζεστε πια, με σκοπό την άμεση απόκτηση χρημάτων. Δράστε έξυπνα, καθώς από την στιγμή που δεν τα χρησιμοποιείτε είναι προτιμότερο να τα αλλάξετε με μετρητά, τα οποία εσείς θα διαχειριστείτε όπως επιθυμείτε. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο πιο ακριβό είναι το κόσμημα τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το αντίτιμό του.

Αν είστε σκεπτικοί, επιφυλλακτικοί και όχι σίγουροι για το αν θέλετε να πουλήσετε το κόσμημα ή το πολύτιμο αντικέιμενό σας, αλλά χρειάζεστε άμεσα χρήματα κάποιο αξιόπιστο ενεχυροδανειστήριο όπως η STAR CREDIT είναι περισσότερο χρήσιμο, παρά κάποιο κοσμηματοπωλείο. Κατά αυτόν τον τρόπο είστε διπλά κερδισμένοι και υπογράφετε μια σύμβαση ενεχύρου ή πώλησης που επιθυμείτε και σας συμφέρει από κάθε άποψη.